SEO Start

Marketing Advies


Het begin van jouw succes binnen Google Search. Heb je een website en weet je niet waar je moet beginnen op het gebied van SEO?

Laat mij je helpen! Ik neem graag een kijkje op jouw website met behulp van diverse tools, om jouw zichtbaarheid binnen Google te kunnen vergroten. Jij geeft mij de benodigde informatie en ik zorg voor een overzichtelijke SEO advies inclusief stappenplan om zelf aan de slag te gaan. 

Wat kan je verwachten?

Je krijgt een uitgebreide analyse van de belangrijkste zoekwoorden voor jouw bedrijf, inclusief zoekvolume, concurrentie en huidige positie.
Ontdek hoe je er op dit moment voor staat. Ik geef je helderen inzichten in de precormance van jouw webiste op het gebied van SEO.
Je ontvangt een duidelijk stappenplan om jouw website SEO te optimaliseren voor de juiste zoekwoorden
Naast SEO advies kijk ik ook hoe jij jouw website kunt verbeteren om beter aan te sluiten bij jouw bedrijf en de doelen die je hebt.

Hoe het werkt?

Je ontvangt een uitgebreide vragenlijst gericht op jouw doelen betreft SEO, jouw website en je onderneming. Hiermee ga ik aan de slag om een duidelijk plan te maken om jouw posities te verbeteren en meer zichtbaarheid te krijgen binnen. Binnen een week ontvang je een uitgebreid verslag inclusief zoekwoord analyse en stappenplan waarmee jij jouw doelen kunt bereiken. 

Wil je de analyse ontvangen, maar ook graag een-op-een advies? Check dat de SEO Pro! Hierbij gaan we een middag samen zitten, nemen we de analyses door en leg ik uit hoe je dit direct kunt toepassen.

XIP Professional
XIP Professional
Caro van Bezooijen
Lees verder
Ik zou aan elk bedrijf of het nu startend is of al wat groter Fab.marketing aanraden. De samenwerking met Fab.marketing heeft mij geholpen om een duidelijk beeld te krijgen van onze website. Het heeft mij inzicht gegeven waar de website nog verbeterd kon worden. Het rapport wat je krijgt is een duidelijk en overzichtelijk rapport, waar je echt iets mee kan. Ook fijn om met iemand samen te werken die de moeilijke onderwerpen, makkelijk weet uit te leggen! Ten slotte verliep de communicate met Fab.marketing ook erg snel en professioneel.
Creative Solver
Creative Solver
Elena Malagrida
Lees verder
Dankzij de zoekwoord-analyse die Erika heeft uitgevoerd op mijn website weet ik dat er nog heel veel te verbeteren valt, maar ook wat ik al goed doe. Heel fijn dat ik naast verbeterpunten ook complimenten krijg. En voor die verbeterpunten zijn er ook goede voorbeelden gegeven waar ik meteen mee aan de slag kan.
Studio Steele
Studio Steele
Heidi Steele
Lees verder
Ik heb Erika benaderd om me uit de brand te helpen wat betreft mijn SEO en online vindbaarheid. Erika heeft me hierbij geholpen door voorafgaand een vragenlijst te laten invullen om deze en mijn website te kunnen analyseren. Op onze eerste afspraak heeft ze haar analyse toegelicht en een samenvatting meegegeven met aaknopingspunten hoe ik zelf weer aan de slag kan. Ik kan Erika zeker aan raden aan iedereen die opzoek is naar een professionele en betrouwebare online marketeer.
Previous
Next

Kosten SEO advies

Voor aanvang

97
  • Excl. BTW