Samenwerken

Fabulous program.

Slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, meld je aan voor een kennismaking

Zitten wij straks samen rond de tafel?

Weet je waar jij (en je team) voor staat en waar je heen wilt, maar mist nog de kennis om échte online successen te boeken?

Dan is het Fabulous Program iets voor jou!

Tijdens een periode van minimaal 3 maanden ga ik je persoonlijke begeleiden op alle niveaus; we zetten jouw website in de basis technisch sterk neer, we ontwikkelen een content strategie die aansluit bij jouw bedrijf en jouw ideale klant en we zorgen ervoor dat jouw content op meerdere kanalen onder de aandacht wordt gebracht. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat jouw bedrijf beter vindbaar wordt, je meer relevante klanten binnenhaalt en jouw omzet groeit!

In vogelvlucht

In drie maanden tijd neem ik je mee in de wereld van SEO en content marketing. We gaan jouw bedrijf onder de aandacht brengen! 

Goede pagina titels schrijven

Content

We gaan een content strategie ontwikkelen om jouw expertise status te vergroten en meer bezoekers naar je website te trekken. Wat voor content moet het worden en welke onderwerpen kun je allemaal aanhalen. In maand twee gaan we een strategie en een planning maken waarmee jij direct aan de slag kunt. 

SEO Trends 2021

Website

De eerste maand richten we ons helemaal op de vindbaarheid van je website. Ik maak een uitgebreid zoekwoorden onderzoek aan de hand van jouw input en samen bepalen we aan de hand hiervan de focuszoekwoorden. Uiteraard gaan we ook met jouw website aan de slag om die SEO-proof te maken. 

Meest gemaakte fouten op social media

Pluggen

In de laatste maand gaan we kijken welke kanalen bij jouw business en je doelgroep aansluit om zo de gemaakte content onder de aandacht te brengen. We gaan kijken hoe jij het juiste kanaal op een effectieve manier in kunt zetten om jouw bedrijf nog meer onder de aandacht te brengen. 

Wat we gaan doen

Tijdens het 1 op 1 programma help ik jou een super duidelijke strategie neer te zetten, zodat jij binnen no time je bedrijf in de spotlights weet te zetten. Je leert hoe jij je website beter vindbaar maakt in Google, maar ook hoe je content marketing inzet om jouw zichtbaarheid te vergroten. Het traject is helemaal persoonlijk op jou gericht, samen gaan we aan de slag om jouw online vindbaarheid te vergroten en jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. 

3 maanden persoonlijke begeleiding

Helaas, ik ga je niet zeggen dat een goede online strategie maken om jouw business online op de kaart te zetten makkelijk is. Daarom ben ik er voor je! Drie maanden lang gaan we samen alle stappen zetten die nodig zijn. Ik deel al mijn kennis met je die relevant is en samen gaan we ervoor zorgen dat jij een ijzersterke, duurzame strategie neerzet waar je nog jaren op vooruit kunt. 

Uitgebreid zoekwoord onderzoek + analyse & advies (t.w.v. €825,-)

Voor onze eerste afspraak duik ik alvast in je website, maak ik een zoekwoord onderzoek en stel ik een advies plan op. Uiteraard in overleg met jou, zodat deze perfect aansluit bij jouw doelstelling. Aan de hand van dit onderzoek, de analyses en het advies gaan we samen aan de slag om dit door te voeren in je website. Tijdens het traject leer ik je natuurlijk ook hoe jij zelf zoekwoorden kunt onderzoeken, zodat jij ook zelf deze analyses kunt gaan maken. Maar om het traject snel op te kunnen starten is het prettig als er alvast wat voorwerk gedaan is. 

Vliegende start sessie

De eerste echte afspraak is de vliegende start sessie. Tijdens deze sessie gaan we kijken naar jouw bedrijf, je doelgroep, de zoekwoorden en je website. Dat is een hele mond vol en daarom plannen we hier ook 1,5 tot 2 uur de tijd voor in. Op deze manier kunnen we een goed fundament leggen voor de volgende afspraken. 

Om de week een persoonlijke meeting

Om te week hebben we een strategie sessie en gaan de stappen bespreken die zijn genomen en de volgende stappen uitstippelen. Er zijn drie pijlers die in het 1 op 1 programma naar voren komen:

  • je website, waaronder SEO, gebruiksvriendelijkheid en conversies verhogen
  • content marketing, hoe jij content kunt inzetten om jouw expertise te claimen en je website onder de aandacht te brengen
  • het pluggen van de content, welk kanaal je, op welke manier in gaat zetten om jouw content te pluggen bij je doelgroep.

Personal cheerleader

Ik ben er tijdens het traject voor je om al je vragen te beantwoorden. Kom je er even niet uit, loop je vast of heb je even een schop onder je kont nodig, i’m your girl! 

The End - Proosten op het succes

Als laatste hebben we een afsluitende meeting om te proosten om de behaalde resultaten. Tijdens deze afspraak gaan we ervoor zorgen dat jij het helemaal klaar voor bent om de vervolg stappen zelf te zetten. Je weet nu wat je kunt, wat je zelf kunt en misschien ook wat je uit wilt besteden, dat is helemaal aan jou. Je hebt in ieder geval het fundament staat waarop je door kunt bouwen. 

Nog even stap voor stap

1. We beginnen met een telefonische kennismaking aan de hand van het intake formulier. Tijdens deze afspraak heb ik het zoekwoord onderzoek gemaakt en bespreken we wat de focus zoekwoorden gaan worden. 

2. Aan de hand van de focus zoekwoorden maak ik een uitgebreide analyse van de website en een adviesrapport met betrekking tot SEO. 

3. Tijdens de volgende meeting leg ik het advies aan je voor en bepalen we wie wat oppakt. 

4. Je kunt 5 SEO teksten bij mij neer leggen en ik controleer max. 10 teksten die je zelf schrijft. Aan de hand van de feedback op de teksten weet jij precies hoe jij in het vervolg nog betere teksten schrijft die aan alle voorwaarden voldoen. 

5. In de tweede maand zijn we goed op weg met de SEO werkzaamheden en gaan we kijken naar de content strategie. 

 

6. Ik maak een lijst met blog onderwerpen gerelateerd aan het bedrijf en SEO waarde

7. Ook kijken we naar hoe we de content op de juiste manier bij de doelgroep krijgen. 

8. We hebben een afspraak om de strategie te bespreken en een planning te maken om de content te maken en een meeting over het pluggen van de content. 

9. In de laatste maand gaan we kijken waar we staan, wat er nog niet goed loopt en wat al wel. Ook gaan we de content daadwerkelijk pluggen, de wereld laten zien wie jij bent en wat je doet! 

10. Natuurlijk sluiten we het traject af met een fantastische meeting om het plan van aanpak te bespreken waar jij zelf mee verder gaat. 

 

FAB.marketing

Dit programma is voor jou als jij:

  • Minimaal 1,5 jaar ondernemer bent 
  • Zelf of een teamlid de website beheert 
  • Graag alle kennis in huis wilt hebben in plaats van zaken volledig uit te besteden 
  • Een website hebt, maar hier nog te weinig resultaat mee behaalt wordt 
  • Jezelf of je team verder wil ontwikkelen op het gebied van SEO en content marketing om hier de komende jaren zelf op door te kunnen bouwen. Kennis is macht en dat geldt zeker ook voor SEO! 
  • Een ijzersterke strategie neer wilt zetten om je online performance op verschillende gebieden wilt verbeteren.

Samenwerkingen

Investering

In drie maanden tijd geef ik jou en eventueel je team alle kennis die ik in huis heb om jouw bedrijf beter vindbaar te maken door middel van content marketing en SEO. Naast dat ik mijn kennis deel en zaken uit handen neem, kun je ook zelf aan de slag gaan om zo veel mogelijk uit het traject te halen. De tijdsinvestering is naar verwachting ongeveer drie tot vier uur per week. Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van hoe snel jij wilt gaan, mijn advies is natuurlijk om er alles uit te halen wat er in zit! 

De kosten voor het drie maanden traject bedragen €1900,- excl. btw. Je kunt ook in drie termijnen betalen.

Over mij

Een keertje kennismaken?

Erika de Ridder

Hi, ik ben Erika. Al vele jaren actief als marketing specialist, gespecialiseerd in het schrijven van content en SEO. Met mijn bedrijf FAB.marketing help ik solopreneurs hun business beter vindbaar te maken. Dit doe ik door middel van online cursussen en persoonlijke begeleiding.

Daarnaast schrijf ik onwijs veel content voor verschillende bedrijven. Wil je een keertje kennismaken? Neem dan gerust contact met mij op! 

Fab.marketing advies