Online SEO Cursus

Trek websitebezoekers aan die oprecht opzoek zijn
naar wat jij aanbiedt.
Online SEO cursus

Vindbaar worden in Google

Je hebt een website, bent helemaal tevreden met het resultaat en nu is het wachten tot de bezoekers binnen stromen. Helaas, gaat dit meestal niet zo eenvoudig. Hoe doen andere websites dat toch? Al dat verkeer van mensen die ook nog eens interesse hebben in de producten of diensten die aangeboden worden? Een belangrijk onderdeel hiervan is vindbaar zijn in Google door middel van SEO. 

Als iemand in Google zoekt, is diegene opzoek naar een antwoord. Wanneer jij het antwoord kunt geven met de producten of diensten die je aanbiedt en je deze mensen op je website krijgt, heb je super relevant verkeer op je website die je gemakkelijk omzet tot een actie.

PS. Ben jij een websitebouwer en wil jij je diensten uitbreiden? Ook dan is deze cursus super waardevol!

Herken jij je in het volgende:

 • Je hebt een website maar er komt weinig relevant verkeer op.
 • Je bent niet terug te vinden binnen Google.
 • Je weet niet welke stappen je moet nemen om je website beter vindbaar te maken. 
 • Je hebt geen idee op welke zoekwoorden je vindbaar moet zijn.
 • Een strategie om je website beter vindbaar te maken ontbreekt.
 • Je website ziet er prachtig uit, maar je behaalt er weinig resultaten mee.

Wat als jij..

 • relevant verkeer op je website krijgt die gericht opzoek is naar wat jij aanbiedt. 
 • vindbaar wordt op de zoekwoorden die voor jouw business echt interessant zijn.
 • in kunt schatten hoe hoog de concurrentie op een zoekwoord is en weet hoe je hier mee om moet gaan.
 • jouw website zo kunt samenstellen dat hij er zowel mooi uitziet, als geoptimaliseerd is voor Google. 
 • een persoonlijke SEO strategie kunt maken, waar je de rest van je carrière profijt van hebt.
 • weet hoe je jouw website zo kunt inrichten dat het een bezoeker aanzet wordt tot het nemen van een actie.

Dit komt er aan bod:

Alle basis principes op het gebied van SEO​

Welke zoekwoorden passen er bij jouw business?

Strategisch zoekwoord onderzoek uitvoeren

Hoe jij de juiste data inzet voor jouw analyses​

Impact maken met de content die je schrijft​​

Concurrentie binnen Google analyseren​

Website optimalisatie voor Google en de bezoeker

Incl. SEO tekst checklist

Is deze cursus iets voor mij?

Ben jij een ambitieuze ondernemer die zelf stappen wil zetten? Dan is deze cursus iets voor jou! Je leert de fijne kneepjes van het SEO vak door het direct toe te passen op je eigen site. Het wordt dus niet alleen achterover zitten en kennis tot je nemen, je moet aan de bak. Maar dan kan jij daarna wel helemaal je eigen strategie maken, bijsturen en een website optimaliseren waar nodig. 

Wat anderen over de cursus zeggen

FAB.marketing

Veelgestelde vragen

Mocht er na het lezen van de veelgestelde vragen nog een vraag onbeantwoord zijn, stuur mij dan zeker even een berichtje!

Om de cursus te kunnen volgens heb je een website nodig die je zelf kunt aanpassen. Je hoeft geen website bouwer te zijn, maar wel toegang hebben om de content op je website aan te kunnen passen. Daarnaast heb je een laptop/computer nodig om alle lessen te kunnen volgen. Ook pen en papier zijn handig om bij de hand te houden. 

Zeker! Juist wanneer jij nog bezig bent met het ontwerpen van je website is het super handig om direct alle SEO aspecten hierin mee te nemen. Dit scheelt je later een hoop aanpas werk. 

Als jij websitebouwer bent of online marketeer en jij wilt je meer verdiepen in SEO om hier ook klanten mee te helpen is deze cursus zeker geschikt. De cursus is heel praktisch ingestoken, dus niet alleen kennis (daar heb je misschien al wel het nodige van) maar ook echt het toepassen van de SEO aspecten op de website. 

Deze cursus is voor iedereen die meer uit zijn/haar website wil halen en relevant verkeer wil aantrekken via Google en daar ook de nodige stappen voor wilt nemen. Daarbij is het noodzakelijk dat jij zelf de content op je website kunt plaatsen en weet hoe jouw site werkt.

Zodra jij je hebt aangemeld krijg je een mail om jouw persoonlijke Pluvo account aan te maken. Pluvo is de online leeromgeving waarin jij al het cursus materiaal terug kunt vinden. De leeromgeving spreekt redelijk voor zich. In een welkomsmail krijg ontvang je ook een videouitleg over hoe Pluvo precies werkt, zodat. je direct aan de slag kunt.

Als je de cursus volgt en niet tevreden bent over de cursus krijg je jouw geld terug. Stuur hiervoor een mailtje naar info@fab.marketing met als onderwerp Geld terug. Je wordt vervolgens uit de cursusomgeving gehaald en krijgt het geld teruggestort.